Excuses

Vanwege een fout in ons systeem is gister per abuis de nieuwsbrief verstuurd met de oude bedrijfsgegevens en logo.

Lees meer

Geef inbrekers geen kans in de vakantie

De vakantie is iets om je op te verheugen. Maar ook inbrekers kijken er naar uit want ze kunnen rustig hun gang gaan als bewoners afwezig zijn.
Altijd goed om even aandacht te besteden aan inbraakpreventie voor u vertrekt. Hoe laat u uw huis veilig achter?

Lees meer

Nederland telt een recordaantal caravans en campers

Steeds meer mensen kopen een caravan of camper. Nederland telt er nu een recordaantal van meer dan 600.000, grofweg een verdubbeling ten opzichte van tien jaar geleden.
Dat blijkt uit cijfers van BOVAG en Kampeer en Caravan Industrie (KCI). Heeft u ook een caravan of kampeerauto op het oog? Vraag ons dan hoe u die het beste verzekert.

Lees meer

Zijn zomerbanden verplicht?

Hoewel de zomer al volop in aantocht is, heeft u er misschien nog niet aan gedacht om uw winterbanden te vervangen door zomerbanden.
Wees gerust: dat is in Nederland ook niet verplicht. Maar doorrijden met winterbanden is wel onveiliger omdat u bij hogere temperaturen een fors langere remweg heeft.

Lees meer

Senioren willen (niet) verhuizen

De krapte op de woningmarkt houdt aan. Er wordt daarom soms druk uitgeoefend op senioren die in de gezinswoning blijven hoewel hun kinderen de deur al uit zijn.
Aan die druk willen en kunnen ze vaak niet toegeven om verschillende redenen. Dat hoeft ook niet. Maar nadenken over een andere woning kan altijd.

Lees meer

E-bikes steeds populairder bij dieven

Dieven zien tegenwoordig meer profijt in een fietsendiefstal dan in winkeldiefstallen en woning- en auto-inbraken. In 2023 zijn er maar liefst 90.000 elektrische fietsen gestolen, zo blijkt uit cijfers van de Nationale Politie. Zorg ervoor dat ze van uw e-bike afblijven.

Lees meer